avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutii in urma castigarii in instanta-drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutii in urma castigarii in instanta-drepturi banesti

Buna ziua.Am castigat in instanta si posed forma definitiva si irevocabila a hotatirii curtii de apel intr-un proces privind drepturi salariale[al 13-lea salariu].Rugamintea mea este de a-mi raspunde cineva in cit timp trebuie sa ma adresez executorului si daca pina la executare se fac alte demersuri pt.solutionare.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:46, 27 Ianuarie 2012
asteptati sa ajunga dosarul ca instanta de fond si investiti cu formula executorie hotararea judecatoreasca prin care ati castigat procesul...da, pana la executor va puteti duce la angajator si sa cereti executarea de buna voie a hotararii sa numai plateasca si cheltuielile cu executorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitiva si irevocabila bogdan77m bogdan77m Buna ziua! Am castigat la instanta de fond un teren. Paratul a facut recurs, dar am avut si aici castig de cauza. Acum pe care dintre sentinte pot cere ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti castigate in instanta raluca-mihaela raluca-mihaela Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)