Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infiintare firma in perioada concediului pentru cresterea copilului

Pot sa imi fac o firma, daca sunt in concediu de crestere a copilului, si sa angajez o persoana care sa se ocupe de firma pana eu termin concediul de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:05, 30 Ianuarie 2012
Puteti sa infiintati firma dar sa nu obtineti venituri pana se termina CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in concediu de crestere a copilului stelutanicoleta stelutanicoleta am voie sa infiintez pfa pentru meditatii daca sunt in concediul de crestere a copilului fara sa intrerup concediul? (vezi toată discuția)
Deschidere pfa ,af sau ii in concediu pentru crestere copil stefy_scumpa stefy_scumpa buna ziua, ma aflu in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa infintez un pf ,af sau ii pentru a ma ocupa de decoratiuni nunti botezuri cum pot ... (vezi toată discuția)
Lucru in timpul concediului de crestere copil chevy81 chevy81 Sunt in concediu de crestere copil si mai am 6 luni pana la terminarea acestuia si doresc sa ma angajez la o alta firma cu contract part time pana la ... (vezi toată discuția)