avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... o intrebare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

o intrebare

Buna ziua am o nelamurire ce trebuie sa fac?Am fost dat in judecata de o persoana de la care am cumparat o masina prin care ma obliga sa inmatriculez masina pe numele meu dar eu intre timp am si vandut-o iar acum as vrea sa trimit la tribunal copie dupa contractul de vanzare sa demonstrez ca masina nu mai este la mine si nu stiu cum sa procedez mentionand ca nu pot ajunge la proces acesta fiind in alta localitate.
Cel mai recent răspuns: porumbel2007 , utilizator 11:00, 1 Februarie 2012
o sa inchei contractul....tu cum ai vandut o masina pe care nici nu ai inmatriculat-o. nu prea ai cum..
pai eu aveam contract cu propietarul,el radiindu-o de la financiar si am bagat-o eu la mine la financiar si apoi am vandut-o si am facut contract la randul meu,eu fiind doar intermediar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire! porumbel2007 porumbel2007 Buna seara am si eu o nelamurire am cumparat acum un an o masina inmatriculata Ro de la cineva din Sibiu si dupa 45 zile am vandut-o la altcineva din alt oras ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la intermediar ContSters157988 ContSters157988 Salut, O problema cu care am vazut ca se confrunta multi. Am cumparat si eu o masina de la un intermediar din Ploiesti. El nu este trecut in cartea masinii ... (vezi toată discuția)
Noua taxa aberanta! porumbel2007 porumbel2007 Buna ziua am si eu o intrebare cineva a cumparat o masina dacia de la mine eu fiind intermediar i-a facut autentificarea ieri dar nu a mai apucat sa o inscrie ... (vezi toată discuția)