avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie catre o firma de telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie catre o firma de telefonie

cum poate compania [fara nume ] sa trimita o instiintare de plata cu o presupusa datorie de acum un an de zile si daca chiar a existat datoria de ce nu a trimis instiintarea atunci si nu dupa un an. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: romeov , utilizator 23:30, 1 Februarie 2012
Daca datorie e doar presupusa atunci nu ai de de sa iti faci griji....daca in schimb raporturile contractuale intre tine si respectiva companie nu au incetat datorita neplatatii anumitor facturi sau servicii prestate atunci poti lua in calcul atat suma datorata plus dobanzi ....si pentru aceasta firma nu are obligatia sa te notifice pentru ca tu stii exact cat datorezi confrom contractului. ea poate sa te actionezi direct in judecata si sa iti ceara si dobanzile
Compania respectiva va poate transmite fara probleme o astfel de notificare. Dumneavoastra ar trebui sa verificati daca intr-adevar suma solicitata este sau nu datorata si sa ii contactati pentru solutionarea problemei.
nu am avut nici o datorie la ei si contractul a incetat acum un an, bineinteles nu au vrut sa il inchida venind cu o gramada de oferte,dar le-am refuzat. Multumesc
Contractul cu firma respectiva este inca in derulare?
Daca da, uitati-va pe ultimele facturi si vedeti ce sold precedent aveti. Daca soldul precedent este 0, atunci clar este o eroare a lor.
Oricum solicitati-le un detaliu al datoriei.
contractul cu firma a expirat cam de un an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare situatie debit romtelecom puicabaltacescu puicabaltacescu Am primit un telefon de la o firma de recuperare creante pentru o presupusa restanta a mea la Romtelecom. Am spus ca eu nu mai am telefon fix din anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt ... alexandrugiurgea alexandrugiurgea Buna ziua, In data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt clientul Enel, am primit 1 factura Enel de 7981.63 Lei pt perioada de facturare ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie mobila Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Contractul de telefonie mobila a expirat in ianuarie 2010 si apoi s-a prelungit pe cale tacita. In luna Mai 2010, am contactat telefonic operatorul de ... (vezi toată discuția)