avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare de plata

Buna ziua!!!
Mii de scuze pentru deranj.In ianuarie 2009 mi-am facut un abonament la [furnizor telefonie].Nu mai stiu exact cate luni am platit.Nemultumit de serviciile lor si neavand bani ca sa platesc am vrut sa renunt la abonament.Cei de la [fara nume] nu au fost de acord cu asta ei vrand sa-mi indeplinesc contractul care era pe 2 ani.Atunci eu m-am enervat si am zis ca nu mai platesc nimic.La 1 an de zile sa zic, nu mai stiu exact mi-a venit acasa un plic sa platesc.Nu l-am bagat in seama.Azi 1 februarie 2012 cand sa ma uit in cutia postala am primit un plic de la o firma de recuperatori()ca am de platit 780 de lei dintre care 140 de lei contravaloare servicii,440 de lei penalitati de intarziere si 200 de lei taxa de reziliere.Nu stiu ce sa ma fac!!!!!Daca doriti sa-mi spuneti si mie daca eu lucrez la o firma o sa am probleme cu ei la servici.Am un sef fff sever si nu as vrea parca sa vina ceva la firma.Datimi un sfat va rog frumos.Nu as mai vrea sa platesc suma asta care pentru mn inseamna ff mult.
Va multumesc!!!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: carmenn1978 , utilizator 10:52, 28 Februarie 2012
n-ai probl. unde lucrezi, ar trebui sa se prescrie datoria dupa 3 ani
Dupa 3 ani din momentul in care nu am mai platit nu?Deci nu trimit nimic la servici astia de la recuperari nu?Multumesc mult parca ma simt mai in regula
incercati sa ajungeti la intelegere cu firma de recuperare si sa platiti in cateva rate, altfel va pot actiona in judecata si apoi in baza acelei hotarari, puteti fi executat silit prin poprire pe salariu.. exact la firma la care lucrati
Prescrierea datoriei are loc doar la 3 ani de la data la care trebuia platita.
Cand ati facut cererea de reziliere a contractului? De la acea data sa calculati 3 ani. Penalitatile nu pot fi atat de mari!
Puteti incerca o reclamatie la protectia consumatorilor, este abuziv comportamentul diversilor furnizori de a impune o taxa de reziliere a contractului in orice conditii - in cazul dvs. prestatiile lor nu au fost corespunzatoare calitativ.
Diana Persa,

Dar nu am reziliat nici un contract.Doar nu am mai platit fara sa le fac vreo paguba.Practic nu am mai platit abonamentul.Oare recuperatorii pot afla unde muncesc.Asta imi este mie cel mai mult.
Multumesc pentru detalii
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Debit telefonie mobila re-07 re-07 Buna ziua, In luna septembrie 2011 am primit o notificare de la o firma detelefonie mobila cu o suma restanta de 1193,26 ron. In luna decembrie 2011 cand am ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu prescrierea facturilor CountPorcula CountPorcula Am o mica nelamurire in ceea ce priveste prescrierea facturilor. Daca de exemplu am o factura de la o firma (telefonie mobila)care a fost emisa in 24.11.2008 ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)