avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cauza amanata pentru audierea martorului asistent
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cauza amanata pentru audierea martorului asistent

Sunt reclamantul intr-un proces civil, mai exact o plangere contraventionala. La ultimul termen nu m-am putut prezenta iar acum pe site-ul judecatoriei scrie ca se amana cauza pentru audierea martorului asistent. Cine ar putea fi acest martor asistent, in conditiile in care la momentul incheierii procesului verbal eram impreuna cu cativa prieteni, carora nu le-a fost cerut sa semneze in calitate de martori si de asemenea, in procesul verbal primit acasa este stipulat ca nu exista martori?
Cel mai recent răspuns: AvFM , utilizator 21:29, 1 Februarie 2012
Se mai greseste...Ati solicitat proba cu martori si ati indicat cumva vreo persoana ce urmeaza a fi audiata ca martor ?
Instanta dispune din oficiu audierea martorului asistent, este posibil ca din graba, in incheiere sa se fi mentionat aceasta sintagma standard.
Daca spuneti ca in procesul verbal este mentionat ca nu exista martor asistent, atunci nu prea are instanta pe cine sa audieze.
S-a mentionat in pv si motivu pentru care acesta a fost intocmit in lipsa martorului asistent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala-motive de anulare a procesului verbal de contraventie ionut214 ionut214 Buna ziua, In cazul in care se depune o reclamatie conform legii 61/1991 art 3 pct1 la data de 22.07.2013 si procesul verbal se intocmeste la data de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Robu_Anca Robu_Anca Buna ziua, As dori sa obtin si eu lamurire cu privire la o contestatie a unui proces-verbal de constatare a unei contraventii. Procesul-verbal prin care s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratia martorilor intr-un proces de partaj spirit spirit Daca unul din martorii reclamantului intr-un proces de partaj, a depus marturie in timp ce starea sa de sanatate i-a influientat capacitatea de atentie la ... (vezi toată discuția)