avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculre
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculre

buna ziua
am cumparat si eu o masina adusa de afara.i-am solicitat fostului proprietar sa-mi trimita -fisa de inmatriculare(care este un carton stampilat la Directia de Taxe si Impozite Arad)
-certificat de atestare fiscala,iar el ma duce cu vorba(ca nu are timp,ca vremea e cum e,etc).noi suntem din judete diferite.ce as putea face in situatia de fata ca sa inmatriculez masina?fisa de inmatriculare se ia de la directia economica si certificatul fiscal la fel?masina nu a aut nr rosii decat 1 data scoase pe numele meu.el nu a mers cu masina asta.a luat masina ca sa o vanda.multumesc
Cel mai recent răspuns: vinegi , utilizator 14:40, 6 Februarie 2012
Nu va asumati riscul achizitionarii de autoturism fara a detine certificat fiscal
Certificatul fiscal trebuie sa il obtina vanzatorul autoturismului
De regula neprezentarea acestuia,ascunde debite in urmarire la autoritatea fiscala
Nu aveti nevoie de nici o fisa , si eu am fost intr-o situatie asimilara si am crezut ca imi e necesara . Intrucat acea persoana nu a avut-o inmatriculata pe numele dumnealui nu aveti nici o treaba. Mergeti la Politie cu celelalte acte si o sa vedeti ca nu va cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)