avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activare firma la ANAF si ONRC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activare firma la ANAF si ONRC

O firma a fost declarata inactiva de catre ANAF si ONRC in anul 2009. Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru activarea firmei dpdv fiscal si juridic?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:53, 7 Februarie 2012
La reluarea activităţii:

- Declaraţia-tip pe propria răspundere privind autorizarea funcţionării
- Hotararea AGA cu privire la anularea suspendarii si reluarea activitatii
- Certificatul constatator emis în baza declaraţiei-tip depusă la suspendarea activităţii
- Dacă este cazul, împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original);
- Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale – taxe de registru si tariful de publicare în
M.O partea IV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere societate comerciala tudor dan serban tudor dan serban As dori sa reactivez o societate comerciala pe care am suspendat-o in urma cu un an.Care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Firma noua rodica11 rodica11 am deja o firma (magazin mixt) care are datorii la stat;cum pot sa ii suspend activitatea si sa-mi fac alta firma? (vezi toată discuția)
Desfiintare srl zenitnove zenitnove care sunt pasii si ce documente sunt necesare prentru a inchide o societete ...SRL....fara nici un fel de datorii ???? (vezi toată discuția)