avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna inainte de concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna inainte de concediu prenatal

Buna ziua.In luna iunie urmeaza sa intru in concediu prenatal,dar am nevoie sa imi iau concediu de odihna in luna martie.La cate zile de concediu de odihna am voie?La tot concediul pe anul 2012 sau la cate zile imi revin corespunzator cu lunile pe care le voi lucra pana intru in prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 18 Iulie 2012
Aferent zilelor lucrate pana la intretea in concediu medical.
Deci zilelor pe care le voi lucra pana in iunie.Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
letitziaS, utilizator
Buna ziua,

Se poate sa imi iau concediu de odihna si in continuare sa imi iau concediu prenatal (fara a mai avea vreo zi lucrata intre ele)?


Multumesc,
Mihaela
Da, exista aceasta posibilitate ..mai intai efectuati CO si apoi intrati in cncediu de maternitate.
buna ziua
imi puteti spune va rog care e articolul de lege unde se precizeaza ca numarul de concediu de odihna se calculeaza aferent zilelor lucrate pana la intretea in concediu medical? multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)