Buna ziua.In luna iunie urmeaza sa intru in concediu prenatal,dar am nevoie sa imi iau concediu de odihna in luna martie.La cate zile de concediu de odihna am voie?La tot concediul pe anul 2012 sau la cate zile imi revin corespunzator cu lunile pe care le voi lucra pana intru in prenatal?
Este vorba despre art.145 alin.2 C.mun .. potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
multumesc inca o data.
revin cu o intrebare : in cazul in care un angajat este in concediu medical de boala pentru o perioada de 30 zile in timpul anului, se procedeaza la fel?
multumesc
pentru un an calendaristic, angajatorul poate recalcula zilele de concediu de odiha in cazul unu salariat care a fost in incapacitate de munca pentru o perioada de 30 zile calendaristice?
Concediu prenatal
Ami1988
Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)