avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate societate comerciala

Urmeaza sa suspend activitatea unei societati comerciale care are in proprietate un autoturism. Pentru alte contracte (Vodafone, etc) vom solicita trecerea lor pe persoana fizica. Autoturismul il putem pastra inmatriculat pe aceasta societate comerciala?
Suspendarea se poate face pe o perioada mai scurta de 3 ani?
Cel mai recent răspuns: ContSters160617 , utilizator 19:25, 7 Februarie 2012
Se poate sa ramana pe societate dar nu mai puteti baga in acte cheltuielile cu intretinerea lui si a carburantului folosit ,suspendarea cand am facut-o eu era pe 3 ani obligatorie acum nu mai stiu ce legi au mai dat.
Puteti suspenda activitatea societatii pentru o perioada mai mica de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt deplasari administrator microintreprindere florinps florinps Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa gasesc aici un raspuns. Sunt asociat, administrator si unic angajat pe functia Director Societate Comerciala la un SRL ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)