Evaluator Petrescu Cezar 
	    	Evaluator

Evaluator Petrescu Cezar 
	    	Evaluator	    

~ final discuție ~
 petrescuflorin	                   

dupa cat timp se poate prescrie o restanta la o factura de telefon ?sau daca se poate adauga dobanda daca sant calculate penalitati .am cerut date despre cont ... (vezi toată discuția)
	                    petrescuflorin	                   

dupa cat timp se poate prescrie o restanta la o factura de telefon ?sau daca se poate adauga dobanda daca sant calculate penalitati .am cerut date despre cont ... (vezi toată discuția)

BirloiuD	                   

Buna ziua.
Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic  de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)
	                    BirloiuD	                   

Buna ziua.
Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic  de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)

calin_paula	                   

buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: 
am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)
	                    calin_paula	                   

buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: 
am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)