avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie decizie emisa de Camera de Conturi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie decizie emisa de Camera de Conturi Judeteana

O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ?
Cel mai recent răspuns: nedelcu gabriela , utilizator 23:17, 20 Februarie 2013
termen de 15 zile de la data insusirii , respectiv data primirii si inregistrarii acesteia in registru de Corespondenta
Regulamentul din 4 noiembrie 2010 privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice Curtii de Conturi, precum si valorificarea actelor rezultate din aceste activitati

204. Impotriva masurilor dispuse prin decizie, in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii acesteia, conducatorul entitatii verificate poate depune/transmite contestatie la structura Curtii de Conturi care a emis decizia.
....
206. Termenul de 15 zile calendaristice pentru contestarea deciziei nu cuprinde ziua primirii deciziei si nici ziua depunerii/expedierii contestatiei, iar cand acest termen se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala sau cand serviciul este suspendat se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare. Prin data primirii deciziei se intelege data confirmarii de primire a acesteia, mentionata pe documentul de transmitere a deciziei.
....
227. Impotriva incheierii emise de comisia de solutionare a contestatiilor prevazuta la pct. 213 conducatorul entitatii verificate poate sesiza instanta de contencios administrativ competenta, in termen de 15 zile calendaristice de la data confirmarii de primire a incheierii, in conditiile legii contenciosului administrativ.
Multumesc pentru raspunsul prompt si detaliat .Toate cele bune va doresc,dar mai mult decat orice multa sanatate!
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
irina_stirbu2000, utilizator
elizza a scris:

termen de 15 zile de la data insusirii , respectiv data primirii si inregistrarii acesteia in registru de Corespondenta


Buna seara,
Ma puteti ajuta cu un model de contestatie a raportului de audit financiar al Camerei de Conturi Judetene?Am semnat raportul cu obiectiuni si stiu ca in termen de 15 zile calendaristice trebuie depusa contestatia;nu stiu cum trebuie formulata;
Timpul trece....raportul a fost semnat pe 15.02.2013....si trebuie depusa contestatia;
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie! control curtea de conturi! anda_ada2003 anda_ada2003 Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari: 1.Care sunt pasii de urmat in vederea contestarii Procesului verbal de constatare al Curtii de Conturi? 2. ... (vezi toată discuția)
Raport intocmit de curtea de conturi la o institutie bugetara dorinjean dorinjean Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca raportul (cred ca asa se numeste) intocmit in urma unui control efectuat de curtea de conturi la o institutie bugetara ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu cjas alisamotorca alisamotorca Buna ziua, Sunt angajata a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate si am urmatoare problema: Incepand cu luna ianuarie 2018 s-a diminuat salariu net cu suma ... (vezi toată discuția)