avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am nevoie de un raspuns urgent, va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am nevoie de un raspuns urgent, va rog

Suntem o firma cu puncte de lucru in tara. Un control de la ITM a cerut dosarele de personal ale angajatilor de la un punct de lucru la 250 km de sediu. Le trimitem cu un curier rapid, DAR - trebuie sa trimit dosarele originale sau copii ale actelor, este vorba de contract de munca, aditionale adunate in ani, etc. Daca se pierd pe drum? Ce zice legea despre asta? Ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: liah , utilizator 13:06, 9 Februarie 2012
Si inca o intrebare: La un magazin cu 3 vanzatori, este obligatorie condica de prezenta sau este suficient pontajul la sfarsit de luna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta obligatorie gabrielaion gabrielaion Conform OUG 53/04.08.2017 de modificare a Codului Muncii, devine obligatorie Condica de prezenta. Cum se tine condica de prezenta la angajatii care presteaza ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! Condica de prezenta este obligatorie din august 2017 pentru evidenta orelor lucrare de salariati? Noi tineam evidenta orelor lucrate cu fisele de ... (vezi toată discuția)
Amprentarea angajatilor... Arvwen Arvwen Lucrez ca vanzatoare intr-un magazin . Toti angajatii acestei firme au un numar de marca . Marca care trebuie introdusa in programul vanzari sectiunea pontaj ... (vezi toată discuția)