avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri deportati Bulgaria \"fostul Cadrilater\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri deportati Bulgaria "fostul Cadrilater"

chiar nimeni nu are cunostinta despre acest subiect? poate cineva de la ANRP ne intide o mina de ajutor...:coffee:
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 22:49, 9 Februarie 2012
pur a scris:

chiar nimeni nu are cunostinta despre acest subiect? poate cineva de la ANRP ne intide o mina de ajutor...:coffee:


mai postati o data subiectul in sectiunea dorita
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
Diana Ben Othmane, Avocat
daca in ultimul timp s-au mai facut despagubiri la Legea 9/1998, fostii deportati in Bulgaria {fostul Cadrilater},in curtea carei institutii se afla dosarele depuse la Prefecturile judetene in acest sens, precum si ce pasi trebuies urmati pentru clarificare acestei situatii care dureaza de ani de zile.
potrivit art 4 din lege mostenitorii sau persoanele indreptatite la compensatii vor depune in termen de 18 luni de la intrarea in vigoare a legii acte justificative,doveditoare la comisia judeteana sau la prefectura mun buc,se da o hotarare care se ataca in 15 zile la comisia centrala care se pronunta in 60 de zile si a carei hot se ataca in contencios adm in 30 de zile de la comunicare;exista un departament in cadrul cancelariei primului-ministru care reactualizeaza despagubirile.Oricum s ar putea sa se fi suspendat pt 2 ani plata despagubirilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala pasiva dumitru2000 dumitru2000 Avem un ordin de validare a unei hotarari a comisiei judetene privind aplicarea legii 9/1998 (despagubiri din Cadrilater) Ordinul a fost emis de Cancelaria ... (vezi toată discuția)
Legea 9/1998 antonval1 antonval1 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Sunt pensionar si sunt unul dintre cei care au dreptul la despagubiri ... (vezi toată discuția)
Actualizare despagubiri legea nr. 9/1998 dumitru2000 dumitru2000 Hotararea Prefecturii pentru stabilirea despagubirilor banesti a fost data in 2002. Imediat, hotararea a fost inaintata catre ANRP pentru emiterea Ordinului ... (vezi toată discuția)