avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare excutare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare excutare silita

In 12.05.2011 banca a obtinut incuvintare (judecatorie) pentru executare silita.La cererea noastra banca a suspendat pe o perioada de 6 luni executarea si calculul dobanzii pen.cu conditia sa platim o suma lunar.De trei luni nu am mai platit iar banca nu ne-a comunicat nimic ( inca),poate fi luata in discutie o eventuala perimare a executarii
Cel mai recent răspuns: marianaco , utilizator 22:28, 11 Februarie 2012
nu
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia si perimarea executarii silite vali70 vali70 in anul 2005 am contractat un credit de 20000 lei, pe doi ani, pe firma al carui actionar si admin eram, credit garantat cu un contract de garantie personala ... (vezi toată discuția)
Excutare silita; credit neachitat marianaco marianaco Am contractat un credit ipotecar in franci elvetieni pentru achizitia unei case, ulterior am mai contractat doua credite de nevoi cu ipteca,tot pe cea ... (vezi toată discuția)
Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)