avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registru zilieri-cum se procura?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registru zilieri-cum se procura?

Buna ziua, va rog daca-mi poate spune si mie cineva din Bucuresti care sunt etapele pentru a intra in posesia unui registru pentru zilieri si care sunt documentele necesare.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 10 Februarie 2012
Art. 6 din ANEXA - Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri

Registrul se tipareste si se inseriaza de Imprimeria Nationala, iar distribuirea acestuia se face, la cerere si contra cost, de Inspectia Muncii prin inspectoratele teritoriale de munca.

Un model de Cerere ITM pentru eliberare registru zilieri gasiti aici
[ link extern ]

In speta, va deplasati la ITM Bucuresti, str.Radu Voda nr.26-26A - langa pasaj Marasesti si solicitati eliberarea unui registru pentru zilieri ...c/v lui este in jur de 85 lei ...
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr inregistrare registru zilieri costica25 costica25 va rog daca ma puteti ajuta ,am o firma si am avut zilieri la lucru, am avut inainte sa iau registru mare de la ITM ,un registru formular care, acum am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Qwerty2010 Qwerty2010 Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Cod registru ,,evidenta zilierilor "intr-o asoc.proprietari cornelusha cornelusha Buna ziua , va rog ,stie cineva codul acestui registru? M-am dus la un magazin de tipizate sa-l cumpar, dar vanzatoarea nu a stiut ce sa-mi dea fara acel cod. ... (vezi toată discuția)