Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuzul de a plati

Pe baza bunei credinte,o societate da marfa si presteaza servicii altei societatii,acest lucru s-a intamplat mai multe luni la rand,iar la sfarsitul fiecarei luni,se intocmea o factura si se achita,ultima data...s-a intamplat la fel...doar ca nu mai venit sa ridice factura si sa achite,la inceput spunand ca nu are posibilitatea sa achite....iar acum,dupa un an si...cerandui-se sa achite,a raspuns ca mai trece un an si se prescrie.La ridicarea marfi,cel care o ridica era pus sa semneze,dar din cate am inteles nu mai lucreaza acolo.Mai exista vreo posibilitate de recuperare a acelei sume?!
Cel mai recent răspuns: hulea_116 , utilizator 22:59, 10 Februarie 2012
Sansele sunt destul de mici, puteti incerca in instanta pe dreptul comun si sau varianta de plangere penala.
Propuneti totusi sa semeneze un angajament de plata, puteti incerca si cu o firma de recuperare datorii pe amiabil cu ei.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Flavius1984, utilizator
Pe penal,abuz de incredere?!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasarea facturilor restante bogdan cristea bogdan cristea Am livrat o comanda de tipizate (facturi si chitante) Facturarea s-a efectuat cu intelegerea ambelor parti, ca plata sa se efectueze la 30 de zile de la data ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! termen de introducere a plangere penala Alina Alina Alina Alina Buna ziua As dori sa introduc o plangere penala impotriva unui debitor care nu a mai achitat facturile de vreo 2 ani de zile. Intrebarea mea este nu s-a ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu firma de recuperari creante adelina1987 adelina1987 buna! as dori sa ma ajutati cu un sfat. Am avut 2 facturi restante la o firma de cosmetice din nov, respectiv dec 2011 IN VALOARE DE 550 lei cu aprox, ... (vezi toată discuția)