avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LEGEA 33/1994 SAU 205/2011 - care lege se aplica in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LEGEA 33/1994 SAU 205/2011 - care lege se aplica in materia exproprierii?

Sunt doua legi date pentru expropriere. Legea 33/1994 care a fost republicata si Legea 205/2011.Care se aplica prima? In 33/1994 expropierea se face prin hotarare judecatoreasca, iar in 205/2011, consiliile locale fac ce vor. Care se aplica? Ma poate ajuta cineva? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Teren expropriat - ce pot face daca sunt nemultumit de cuantumul despagubirilor? mmarcelcozma mmarcelcozma nemultumit de cuantumul exproprierii conform Legii nr. 255/2010 pt. o parcela de 500 mp s-a stabilit suma de 104ron . Ce pot face daca sunt nemultumit ? (vezi toată discuția)
Expropriere teren arturo arturo Buna Ziua! Parintii mei au un teren agricol extravilan care care urmeaza sa fie expropriat deoarece in acea zona se va construi un Baraj .......Unii ... (vezi toată discuția)
Utilitatile altora pe terenul meu batzik batzik Am un teren pentru care doresc sa fac un puz. Problema mea e urmatoarea: Vecinii si-au tras utilitatile prin el, si acum imi cer sa le donez bucata pe care ... (vezi toată discuția)