avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Teren expropriat - ce pot face daca sunt nemultumit de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Teren expropriat - ce pot face daca sunt nemultumit de cuantumul despagubirilor?

nemultumit de cuantumul exproprierii conform Legii nr. 255/2010 pt. o parcela de 500 mp s-a stabilit suma de 104ron . Ce pot face daca sunt nemultumit ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
mmarcelcozma, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:15, 17 Aprilie 2012
Conform Normelor metodologice din 19 ianuarie 2011, de aplicare a L.255/2010 privind expropierea pentru utilitate publică, art.15 pct, 20 , se arată:că persoana nemulţumită de cuantumul despăgubirii obligă comisia de expropiere să facă această menţiune în p. verbal, astfel dând dreptul respectivei persoane să se adreseze instanţei, conform prevederilor art.21-27 din L.33-1994. P.verbal se semnează de toţi membrii comisiei şi de către persoana îndreptăţită sau se menţionează faptul că aceasta nu poate semna ori refuză să semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere Georgia.TH Georgia.TH buna ziua. am mostenit impreuna cu fratele meu un teren arabil in jud Suceava. in urma cu 2 luni am aflat intamplator ca in zona, inclusiv pe o parte din ... (vezi toată discuția)
Utilitatile altora pe terenul meu batzik batzik Am un teren pentru care doresc sa fac un puz. Problema mea e urmatoarea: Vecinii si-au tras utilitatile prin el, si acum imi cer sa le donez bucata pe care ... (vezi toată discuția)
Exproprieri hilare - autostrada transilvania pop sorin pop sorin Conform HG 416/2014, publicat in MO nr. 387 (http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43MDk4NjQ5MTgzNjczRSszMA==), raportat la legea ... (vezi toată discuția)