buna ziua.va deranjez cu o intrebare.sotul a plecat in ian in belgia si m-a anuntat ca dam divort la vara.deasemenea m-a instiintat verbal ca nu mai vrea pana la vara sa imi trimita bani ptr facturi.ce pot face .cum pot procedat cat suntem casatoriti sa isi faca datoriia fata de noi.mentionez ca am si un copil de 1 an si 10 luni cu autism.va multumesc frumos.deasemenea ma ameninta ca o sa castige el custodia,ptr ca are venit desi si eu am ap plus indemnizatia..apreciez orice raspuns de-al dvs.va multumesc
anuntati plecarea acestuia din domiciliul conjugal - la politie ...ulterior ii puteti depune plangere pentru abandon de familie ....
cat despre custodie...ramane de vazut daca va depune sau nu divort....etc apelati la un avocat la momentul oportun ...
puteti intenta o actiune prin care sa-l obligati la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorului.In ceea ce priveste castifarea custodiei copilului ,este o simpla amenintare.Nu numaai veniturile se au in vedere de catre instanta de judecata la stabilirea domiciliului minorului ci multe altele: precum varsta minorului, sexul, atasamentul acestuia fata de fiecare din parinti.In cazul dvs daca este si bolnav si dvs l-ati ingrijit pana la aceasta varsta cu siguranta domiciliul minorului va fi stabilit la dvs.
Nu are niciun sens sa se deranjeze cu o plangere pentru parasirea domiciliului conjugal.
Presupun ca omul a plecat la munca...si acolo s-a gandit la divort...
Ma intreb totusi de ce nu ati deschide dvs. procesul si sa il luati prin surprindere.
Nu ar avea nici bani in acest moment si ar pierde procesul mai repede.
nu imi doresc divortul.mai ales ca avem si un copil mic cu autism incepem sedintele cu el din martie.el vrea sa mi-l i-a si apoi sa-l dea la bunicii paternali sa-l cresca,de fapt nici el nu poate sa-l i-a in belgia.el are credit si eu refinantare pe creditul lui cu ap girat. si ma ameninta ca el nu plateste rata si o sa pierd casa si o sa mi-l ia.a plecat linistit si a venit nervos cu divortul in minte.
Alte discuții în legătură
Divort
mariana-rumega
buna,as dori un sfat in legatura cu divort,in care am fost nevoita sa plec de acasa din cauza certurilor fregvente si violente si eu sunt acuzata pentru ... (vezi toată discuția)