buna ziua.va deranjez cu o intrebare.sotul a plecat in ian in belgia si m-a anuntat ca dam divort la vara.deasemenea m-a instiintat verbal ca nu mai vrea pana la vara sa imi trimita bani ptr facturi.ce pot face .cum pot procedat cat suntem casatoriti sa isi faca datoriia fata de noi.mentionez ca am si un copil de 1 an si 10 luni cu autism.va multumesc frumos.deasemenea ma ameninta ca o sa castige el custodia,ptr ca are venit desi si eu am ap plus indemnizatia..apreciez orice raspuns de-al dvs.va multumesc
Inteleg ca nu doriti divortul dar daca el il vrea ce puteti sa faceti?
Mai bine il deschideti dvs. si terminati repede si cu minorul.
Il luati dvs. si apoi nu are decat sa se judece cat vrea.
Oricum sunteti despartiti in fapt.
Puteti si sa asteptati pentru ca nu cred ca va avea castig de cauza.
Pensie de intretinere sau bani va trimite in prezent?
va multumesc mult ptr rasp.a plecat anul trecut in ian si a venit anul asta in ian.mi-a trimis bani un an.acu m-a anuntat ca vrea divort ,a zis ca-mi da doar ptr sedintele copilului bolnav de autism.atat de restul facturi si hrana sa ma descurc.mi-a zis deasemenea ca el isi scoate actele de la locul de munca ptr a-mi plati 2 milioane pensie.si invoca motivul ca cel mic are autism datorita mie ,ca nu am vut grija dd el.paliverne de a lui.ma ingrijoreaza creditul mult.ap ramane a meu ca e bun inaintea casatoriei dar e girat ptr refinantarea creditului lui.auzisem ca rata s eimparte egal.
Autismul se dobandeste inca de la nastere si cauzele sunt necunoscute in prezent.
Trebuie sa fie cel mai tare cercetator mondial in materie de genetica si medicina ca sa poata dovedi ca autismul copilului se datoreaza culpei dvs.
Aveti dreptul la o pensie de intretinere chiar si daca nu sunteti divortati, la o pensie mai mare de 200 lei.
Insa pe acest capat de cerere procesul va fi de durata.
Daca ati deschide procesul acum pana deschide el divortul probabil ca s-ar finaliza si cel cu pensia de intretinere.
Daca asteptati pana atunci va mai dura mult timp...
el are 1200 euro salar.pot lua pensie 30 la suta din 1200 euro?si cu creditul ce sanse am?va multumesc frumos ptr amabilitatea de a-mi rasp.o seara buna
Pensia de intretinere se impune in mod deosebit.
Nu aveti alta varianta.
Daca ati girat pentru el deja procesul se impune a fi deschis de urgenta.
Pe cale de ordonanta presedintiala poate fi obligat la pensie inca dinainte de a se finaliza divortul.
Puteti obtine 25% di veniturile lui.
Divort
mariana-rumega
buna,as dori un sfat in legatura cu divort,in care am fost nevoita sa plec de acasa din cauza certurilor fregvente si violente si eu sunt acuzata pentru ... (vezi toată discuția)