avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu stiu daca fostul sot a divortat de mine
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu stiu daca fostul sot a divortat de mine

in urma cu 12 ani m_am despartit de sotul meu.de atunci nu mai stiu nimic de el.el mi_a luat toate actele si eu n
-am avut cum sa divortez.si in momentul de fata nu stiu daca sunt divortata de el.ca sa merg la el in focsani mi_e foarte greu,eu fiind din tr severin.nu mi_a venit nicio citatie la domiciliul meu.cum pot rezola aceasta problema?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: klay , utilizator 16:55, 17 Februarie 2012
Incercati sa verificati pe portalul instantei de unde ati avut domiciliul comun iar daca acolo nu gasiti niciun dosar inregistrat cu numele dvs puteti verifica la starea civila de unde s-a incheiat casatoria.
Daca a divortat puteti afla insa va trebui legalizata hotararea judecatoreasca.

Puteti merge si la starea civila sa va informati.
la care stare civila la tr severin de unde sunt eu,sau unde s_a incheiat casatoria?ca domiciliu comun nu am avut.dar daca trimit un email la starea civila unde s_a incheiat casatoria,credeti ca sunt sanse sa mi se raspunda?va multumesc din suflet.
Instanta competenta pentru solutionarea divortului a fost cea la la ultimul domiciliu de fapt (nu neaparat cel din cartea de identitate) al sotilor, daca macar unul dintre acestia mai locuieste acolo.
Daca sotii au avut domicilii diferite, in mod normal este cea de la domiciliul dvs., dar e posibil sa fi divortat si in orasul lui, daca martorii au declarat fals ca v-ati despartit din Focsani.

Nu vi se poate raspunde prin email, va trebui sa mergeti personal la starea civila din orasul unde s-a incheiat casatoria.

dar la starea civila din tr severin pot sa-mi dea vreun detaliu ceva?nu ar fi fost normal sa_i instiinteze de la focsani cand s-a dat hotararea definitiva ca am inteles ca trebuie anuntat la starea civila intr-o asemenea situatie ca sa poata face anumite insemnarai privind starea civila.daca merg la starea civila in orasul meu natal nu rezolv nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca sunt divortata ? mirela_antoaneta mirela_antoaneta buna ziua. vin si cu o intrebare. cum as putea afla daca sunt divortata de fostul sot? suntem despartiti de 13 ani si nu mai stiu nimic de el. el ultimul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in cazul unui copil in afara casatoriei Varnuta Varnuta Sunt despartita de sotul meu de 4 ani dar nu legal.Am plecat in Italia so intre timp am ramas cu un alt barbat cu care am facut un copil .I-am facut certificat ... (vezi toată discuția)
Divort complicat pushtoaik21 pushtoaik21 buna ziua. in urma cu multi ani am fugit din locuinta conjugala, eu si fetita mea (1 an), datorita faptului ca ma sotul meu ma batea crunt. la scurt timp m_a ... (vezi toată discuția)