avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediului medical in prelungirea indemnizatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediului medical in prelungirea indemnizatiei pentru cresterea copilului

Buna ziua . Am fost timp de 3 ani in crestere copil cu o indemnizatie (dupa reducerea de 25%) de 975 lei . Cand ar fi trebuit sa incep din nou serviciul eram deja insarcinata in aprox. 6 luni cu o sarcina cu probleme asa ca am dus concediu medical . Nu am fost anuntata si atunci can ar fi trebuit sa iau "salariu " am fost pusa in situatia de a fi platita cu 75% din 600 de lei , in conditiile in care eu am avut o indemnizatie de 975 de lei. Cum ar fi normal sa fiu platita in aceste conditii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:11, 17 Februarie 2012
Trebuia sa duceti la angajator o adeverinta de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (cea care v-a platit indemnizatia pentru CCC) cu veniturile din timpul CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere al minorului de pana la 2 ani ovidiufao ovidiufao Din cate se pare acum prin lege si taticii vor fi nevoiti sa stea acasa o luna in concediul de crestere al copilului.eu sunt in urmatoarea situatie si vreau si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de creștere a copilului Irina_gabriela Irina_gabriela Buna ziua, In prezent sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la 15.07.2013. Sunt însărcinată si urmează sa nasc in jur de 25 August. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salarii concediu crestere si ingrijire copil alexfelea alexfelea buna ziua, as dori sa stiu daca pe perioada concediului de crestere si ingrijire copil, acela de 2 ani, se percepe impozitul pe salariu si care este ... (vezi toată discuția)