avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de crestere copil si CIM pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de crestere copil si CIM pe perioada determinata

Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Incepand cu 01.03.2011 sunt angajata pe post de secretar pe perioada determinata in invatamant pana pe data de 31.08.2013.Nu inlocuiesc un titular , postul este blocat in urma plecarii persoanei care a fost inaintea mea.Sunt insarcinata si as dori sa imi spuneti daca in septembrie, cand intru in prenatal, postul meu poate fi suspendat astfel incat sa imi pot relua activitatea dupa 2 ani sau CIM va inceta la 31.08.2013(data incetarii CIM).
Daca in perioada sarcinii postul va fi deblocat eu pot participa la concurs?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 18 Februarie 2012
Daca intrati in concediu de maternitate sau in CCC, c.i.m. va fi suspendat pana la terminarea CCC.

Daca perioada CCC depaseste data de 31.08.2013, atunci c.i.m. va inceta de drept in conditiile in care nu se decide prelungirea duratei acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post blocat-contracte pe perioada determinata miron cristina miron cristina Buna ziua. Sunt secretar in invatamant. La data de 01.03.2011 a plecat secretara prin demisie si postul a fost blocat. Am fost angajata la aceasta data pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru dintr-un concediu de crestere copil intr-altul? irina91iri irina91iri buna ziua, am fost angajata la un magazin pe o perioada determinata de 21 de luni incepand din 01.08.2011 pana in martie cand trebuia sa vina persoana pe care ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)