avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social srl

Buna ziua,
Problema suna cam asa : S.C. cu sediul declarat si toate raportarile fiscale in alta localitate si vreau sa o transfer in Bucuresti. Ce pasi am de urmat ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:53, 20 Februarie 2012
ONRC si apoi D050.
Pe site-ul registrului comertului la rubrica formalitati - persoane juridice, pozitia 23 gasiti documentele necesare mutarii sediului social in alt judet. Dupa ce efectuati operatiunea la registrul comertului procedati la mutarea sediului din punct de vedere fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a muta adresa unei firme visan laura visan laura Buna ziua, Am si eu o intrebare : imi puteti spune si mie va rog ce acte si ce pasi trebuie sa urmez pentru a muta o firma? ( si ca sa fiu mai explicita ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social, radiere punct de lucru - formalitati Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Doresc sa schimb sediul social al soc la o alta adresa unde este infiintat un punct de lucru al societatii si sa inchid punctul respectiv. Ce ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)