avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocupare post chimist in laborator analize medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocupare post chimist in laborator analize medicale

am urmatoarea problema. In urma concursului organizat pentru ocuparea postului de chimist vacant in cadrul laboratorului de analize medicale, candidatii nu au obtinut la proba scrisa punctajul necesar (60 puncte), deci au fost declarati respinsi. Intrebarea este daca in baza aceluiasi anunut ,publicat in viata medicala se mai poate tine un al doilea concurs fara a mai parcurge toate etapele pentru organizarea concursului conform OMSF 698/2001-privind angajarea personalului medical cu studii superioare.Mai trebuie facute demersuri pentru deblocare la administratia locala sau se considera deblocat si putem organiza concursul . Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 17:01, 20 Februarie 2012
pentru deblocarea postului in vederea ocuparii lui nu mai aveti nevoie de aprobare de deblocare din partea Primariei! Dar in ceea ce priveste concursul acesta trebuie reluat de la inceput si parcurse toate etapele in conformitate cu prevederile OMS 698/2001. Cu toate ca acest ordin de ministru este depasit....si greu de aplicat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post Haimi Haimi Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Angajare 2014 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primaria are in organigrama un post vacant de asistent medical principal , post finantat de la capitolul bugetar sanatate .Banii ... (vezi toată discuția)