avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Dupa moartea bunicului,bunica s-a recasatorit cu un barbat ce avea 2 copiis i s-a mutat in casa acestuia.Cei doi au fost casatoriti32 de ani.el a murit iar copii spun ca ea nu are niciun drept asupra casei sau bunurilor gospodaresti.Este adevarat?Ce drepturi ar avea ea ?Ce trebuie facut?Detalii.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
NICOL31, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters158732 , utilizator 18:23, 20 Februarie 2012
Normal ca are bunica drept la mostenire, doar este sotia supravietuitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare pe subiectul mostenirilor. bunicii ... MariaClara1 MariaClara1 Buna ziua, am si eu o intrebare pe subiectul mostenirilor. Bunicii mei au divortat. Bunicul meu doar a plecat de acasa, nefacand niciun partaj pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte masa succesorală după decesul unui văduv cu copii, recăsătorit? Beea beatrice Beea beatrice Buna seara am si eu o intrebare...bunica a murit inaintea bunicului si aveau 3 copii si o casa construita împreună.bunicul sa recasatorit cu o doamna care a ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa-mi spuneti ce sa fac lili2008 lili2008 bunica mea a murit in anul 1998.avea impreuna cu bunicul meu o casa cu teren in oras.bunicu i-a dat mamei mele pe act de mostenitor facut la notar o jumatate ... (vezi toată discuția)