avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare fara plata taxei dupa 13.01.2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare fara plata taxei dupa 13.01.2012

Buna seara.
Va rog sa imi spuneti daca mai sunt admisibile actiunile privind inmatricularea fara plata taxei de poluare, care vor fi introduse dupa data de 13.01.2012 si pt care nu s-a realizat inca procedura prealabila, avand in vedere prevederea legislativa privind "Suspendarea taxei auto pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007"?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CRISTIAN CIRMACIU , Practician in insolventa 23:26, 5 Martie 2012
Actiunile sunt admisibile ,dar dvs va referiti la auto deja inmatriculate in RO?Ptr acestea conform ordonantei nu se mai plateste taxa.
Ma refer la masinile neinmatriculate in Romania pana in prezent si pentru care doresc sa le inmatriculez fara plata taxei auto, aplicabila maşinilor care se înmatriculează începând cu data de 13 ianuarie 2012 (Legea nr. 9/2012 ), dată la care a intrat în vigoare noua lege.
buna seara.daca as aduce in momentul de fata o masina din ue as putea sa o inmatriculez si apoi sa recuperez taxa integral?multumesc
da...asteptam si noi ceva informatii in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Taxa auto george madalin george madalin referitor la suspendarea taxei auto pt masinile cu euro 4,aceasta este valabila numai masinilor noi sau si celor second-hand aduse dintr-o tara ue? (vezi toată discuția)