avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fise fiscale 2011

Buna ziua!

Am o neclaritate in legatura cu fisele fiscale pentru anul 2011. In cursul anului 2011 unitatea noastra a platit salarii restante din 2010 salariatilor actuali si fostilor salariati.
Pentru persoanele care la data platii restantelor nu mai erau angajatii unitatii noastre , pentru veniturile salariale din 2010 pe care le-au primit in 2011 le fac FF2?
Mentionez ca salariile la care fac referire erau corespunzatoare functiei de baza la data la care au fost calculate, iar la data platii efective, ei aveau functia de baza in alta parte(nu mai erau salariatii nostri).

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:07, 27 Februarie 2012
Cand va referiti ca "In cursul anului 2011 unitatea noastra a platit salarii restante din 2010" va referiti la faptul ca in 2011 s-au facut plati. Adica brutul si contributiile sociale au fost inregistrate in contabilitate si declarate in declaratiile care se depun la finante in 2010. In acest caz nu mai completati fise fiscale pentru ca ele au fost completate pentru anul 2010.

In contabilitate salariile au fost inregistrate in anul 2010 dar platile, efective, atat restul de plata cat si contributiile s-au facut in anul 2011. Tot atunci (2011) s-a depus si declaratia unica.
eu zic ca declaratia unica trebuia depusa in 2010 cand s-au inregistrat salariile in contabilitate, nu in 2011 cand s-a facut plata
Adriana Vasilescu a scris:

eu zic ca declaratia unica trebuia depusa in 2010 cand s-au inregistrat salariile in contabilitate, nu in 2011 cand s-a facut plata


In 2010 nu se depunea declaratia unica 112.

Foarte gresit ati procedat. Declaratiile trebuiau depuse in momentul constituirii fondului de salarii, nu in momentul platii acestora. Nu aveti un program care sa preia fisierul de salarii in fisele fiscale? Verificati inca o data daca nu cumva aceste persoane sunt in formularul depus pentru anul 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neachitate - fisa fiscalã busubianca busubianca Buna ziua, Am si eu o problema referitoare la completarea fiselor fiscale.Angajatii unei asociatii care sunt implicati intr-un proiect cu fonduri europene, au ... (vezi toată discuția)
Impozit profit Mariralu Mariralu Buna ziua, Am o nelamurire sau doua .. :) 1. in 2011 am platit si declarat la stat o suma incorecta, am descoperit acum ca am uitat sa tin cont ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)