avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pfa si srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pfa si srl

care ar fi modelul de contract adecvat intre un pfa si srl, in cazul in care aceeasi persoana este si pfa si administrator unic in srl. ideea este ca pfa-ul este autorizat pentru un anumit tip de serviciu, in timp ce srl-ul nu. prin urmare pentru a putea factura acelasi serviciu si de catre srl, intre cele doua ar trebui sa existe un contract.multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: alina_dediu , utilizator 22:51, 24 Februarie 2012
Nu.
SRL-ul nu poate factura decat prestarea de activitati pentru care este autorizat.
Consider ca mai degraba aveti nevoie de o completare a obiectului de activitate a SRL-ului.
inteleg ce vreti sa-mi sugerati. nu est vb de codul caen, ambele entitati au acest caen, este vorba de o autorizatie (de la ISU) specifica tipului de serviciu prestat pe care pfa-ul a obtinut-o deja.
Eu as incerca o forma de asociere in participatie conform noului cod civil art. 1949-1954, iar reglementarea fiscala a acestui contract sa respecte prevederile din Codul fiscal art. 28 si art. 86 si Normele de aplicare a Codului fiscal( pct. 184-189). Cred ca este inutil sa va spun ca pentru intocmirea unui asemenea contract trebuie sa apelati la serviciile unui avocat. Succes!
va multumesc pentru sugestie. recunosc ca nu-mi sunt cunoscute articolele enumerate de dvs. in consecinta voi cerceta aceste articole.
o seara faina va doresc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista colaborare pf-pf? petremaria petremaria scuze,revin cu un alt titlu sb pentru ca probabil nuam fost destul de explicita.As dori sa colaborez cu o croitoreasa eu fiind un creator de modele si m-ar ... (vezi toată discuția)
Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? florin89 florin89 Buna ziua, 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - activitati de consultanta ptr afaceri si ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa + asociere Angel06 Angel06 Buna ziua.Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Doresc sa deschid un magazin in colaborare cu o alta persoana.Am dori sa facem un Pfa,dar am inteles caci in ... (vezi toată discuția)