avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cam cat dureaza rezolvarea insolventei unei firme?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cam cat dureaza rezolvarea insolventei unei firme?

Tatal meu a fost salariatul unei firme , aceasta a intrat in insolventa el avea o garantie pe care a recuperat o cu ajutorul lichidatorului judiciar ,el si alti colegii au restante financiare cam 6 luni si cand sa intrat in procesul de inslolventa au semnat acolo nu stiu sa explic ca au de primit acesti bani intrebarea mea este o sa ii vada vreodata ,si cam cat dureaza un proces de insolventa pentru ca insolventa acesteti firme se judeca de 3 ani, tata a fost in legatura permanenta cu administratorul firmei si chiar sa ingrijit cateva luni pentru asigurarea pazei unui punct de lucru,deoarece lichidatorul nu a instituit paza acestuia ,cer pe niste epave de camioane etc sume exorbitante licihidatorul parca nu doreste sa se termine procesul,am aflat ca ar putea fi dupa o ultima licitatie sar putea vinde la oferta primita, in principiu cam cat dureaza un proces de insolventa? multumesc
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 14:11, 27 Februarie 2012
eu stiu unele din 2000 si inca nu se asteapta finalizarea lor in perioada imediat urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda lichidator si evacuare ciobanu sorin ciobanu sorin Buna ziua! Santem in situatie de evacuare si am dezamagirea ca legile statului roman permite lichidatorului judiciar sa decida daca vrea sa faca chiriasului ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid o firma la care sunt asociat culeaalex culeaalex Salut, Am crezut ca o firma la care sunt asociat (dar nu administrator) este inchisa. Am verificat si aparent nu este. As vrea sa o inchid permanent si sunt ... (vezi toată discuția)
Insolventa, reducere capital, suspendare...?va rog un raspuns ancut75 ancut75 - detin o firma a carei suspendare expira la data de 31.01.2013. Firma are datorii la stat si credite neachitate. In actele(doar in acte) societatii exista ... (vezi toată discuția)