avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCMN 2011-2014 mai este in viguare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCMN 2011-2014 mai este in viguare?

In anul 2008 eram angajata si am intrat in CIC. Am solicitat firmei respective plata ajutorului de nastere, constand intr-un salariu mediu brut pe unitate, conform urmatoarelor prevederi legale: Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007-2010.
In luna aceasta, februarie 2012, am nascut un alt copilas. Stiu ca exista aprobat si CCMUN 2011-2014 dar ... vreau sa stiu daca au mai aparut ceva modificari. La mine situatia este alta: nu mai sunt angajata si as dori sa solicite sotul meu acest ajutor de nastere la firma la care lucreaza.
In anul 2008 eram angajata si am intrat in CIC. Am solicitat firmei respective plata ajutorului de nastere, constand intr-un salariu mediu brut pe unitate, conform urmatoarelor prevederi legale: Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007-2010.
In luna aceasta, februarie 2012, am nascut un alt copilas. Stiu ca exista aprobat si CCMUN 2011-2014 dar ... vreau sa stiu daca au mai aparut ceva modificari. La mine situatia este alta: nu mai sunt angajata si as dori sa solicite sotul meu acest ajutor de nastere la firma la care lucreaza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 27 Februarie 2012
Nu mai exista nici un contract colectiv la nivel national.
De la 01.01.2011 nu mai exista Contract colectiv de munca incheiat la nivel national ... despre CCMN 201/2014 nu va pot spune ca acesta nu a mai fost inregistrat la Ministerul Muncii si rin urmare, nu-si produce efectele pentru care se vroia incheiat.

Acordarea ajutorului de nastere este posibila numai daca asa ceva este prevazut in CCM aplicabil angajatorului sau in regulamentul intern al acestuia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de nastere & stimulentul de insertie georgiana_brebu georgiana_brebu Buna ziua, As avea si eu nevoie, va rog, de cateva informatii punctuale cu privire la urmatoarele: 1. Contractul la nivel de ramura pentru o firma cu CAEN ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere acordata de angajator NIKI 31 NIKI 31 buna seara, va rog sa-mi spune-ti daca CCMUN 2011-2014 obliga pe angajator(societate comerciala) sa acorde prima de nastere egala cu salariu mediu pe ... (vezi toată discuția)
Premiu de nastere aabbcc aabbcc buna ziua. am si eu o nelamurire si nicicum nu ma pot face inteleasa in fata angajatorului. lucrez la stat si auzisem si eu, fiind insarcinata, ca in ... (vezi toată discuția)