avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere combustibil pentru un drum catre magazin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere combustibil pentru un drum catre magazin

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu daca se poate deduce combustibilul(in baza unui ordin de deplasare) de la locatia PFA la un magazin aflat in alt oras. Drumul este parcurs pentru achizitionarea de mobilier. Mentionez ca magazinul la care doresc sa merg nu are sediu in orasul meu.


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasile Butucaru Vasile , Mediator 15:13, 28 Februarie 2012
Din punctul meu de vedere nimic nu va poate opri sa nu deduceti, sunt cheltuieli facute in considerarea societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, As dori sa stiu ce cheltuieli sunt deductibile in urmatorul caz. Sunt PFA si am sediu preofesional dar imi desfasor activitatea si la sediu dar ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)