avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica

buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg care este diferenta dintre semnatura electronica si semnatura electronica extinsa. Pentru depunerea bilantului online mi se cere semnatura electronica extinsa. Ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CodrinM , utilizator 23:06, 6 Martie 2012
Sa va adresati cu intrebari direct firmei care v-a vandut semnatura electronica.
multumesc
Buna,

Semnatura electronica extinsa e cea pe care o creezi folosind un certificat digital calificat.

Certificatul digital calificat este cel pe care ni l-am cumparat cu totii pentru depunerea declaratiilor fiscale online. Medicii si farmacistii si l-au cumparat pentru transmiterea raportarilor online catre casele de asigurari de sanatate. Cei care participa la licitatii publice pe SEAP si l-au luat pentru a semna documentatia de atribuire.

Deci daca ai deja un certificat digital calificat pe care ti l-ai cumparat pentru oricare din motivele de mai sus, poti sa-l folosesti linistita pentru depunerea bilantului online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica edimcb edimcb Buna ziua, As dori sa aflu daca exista vreo lege care obliga ca si ofertantii sa semneze cu semnatura electronica documentatia pe care o incarca in SEAP. De ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica vizamali vizamali Se vorbeste de semnatura electronica pentru vizionarea documentelor de calificare a ofertantilor. Cei de la UCVAP ne zapacesc cu aceasta semnatura electronica ... (vezi toată discuția)