avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... revin cu intrebarea
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

revin cu intrebarea

poate fi vorba de eroare judiciara pentru decizia de intrare in insolventa pentru o datorie prescrisa
ce pot sa fac in acest caz,am sanse la recurs,administratorul judiciar vrea cu orice chip sa ma bage in faliment nu doreste sa depuna plan de reorganizare,ce sa mai cred,cum e si cu justitia asta?
va rog macar parerea dvs.
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
mavexim, utilizator
Cel mai recent răspuns: mavexim , utilizator 12:53, 2 Martie 2012
Buna ziua,

Daca debitul pe care dumneavoastra il aveati de achitat era la data hotararii instantei de deschidere a procedurii insolventei prescris, este in mod clar de o eroare judiciara.
In acest caz, sansele la recurs exista binenteles.
debuitul era din 2006 si nici acela real,contract expirat din iunie 2006,ei se agata de o asa zisa conciliere pe care exista o semnatura fara stampila firmei,despre care au spus ca apartine sotului meu,intre timp din pacate sotul meu a intrat in nefiinta.Daca semnatura ar fi reala ar avea si stampila unitatii.Nu stiu de ce a fost luata in considerare.pentru faptul ca am depus contestatie,administartorul judiciar mi-a spus ca nu am voie sa intru in reorganizare ci direct in faliment.de ce in faliment?eu nu doresc acest lucru.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
mavexim, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale mcvarual mcvarual Buna ziua! As dori si eu sa fiu lamurita cu \"acrobatiile\" instantelor, ca sa stiu ce am de facut. - Am fost data in somaj in octombrie 2010. - La data de ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara a unei societati rosu gheorghe rosu gheorghe Ce inseamna reorganizarea judiciara a unei societati comerciale in sensul art.60.-(2) al Legii 53/2003 (vezi toată discuția)