avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs taxa auto - trebuie sa mai depun ceva la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs taxa auto - trebuie sa mai depun ceva la dosarul cauzei?

Am castigat ca multi altii procesul pe fond la tribunal si finantele au facut recurs , ca de obicei, la curtea de apel. Trebuie sa mai depun ceva la dosar?
Cel mai recent răspuns: vyobuz , utilizator 18:55, 5 Martie 2012
Buna ziua,


Depinde de motivul/motivele de recurs invocate de catre cei de la finante.
Ca si documente este posibil sa nu mai fie nevoie sa depuneti nimic, repet posibil, deoarece acest lucru depinde de situatia concreta.
Atentie insa in momentul in care veti primi acasa citatia si cererea de recurs, ar fi bine si depuneti intampinare la aceasta(termenul in care se depune intampinarea este specificat pe citatie) in care sa exprimati pozitia procesuala vis a vis de cererea lor recurs.
va multumesc pentru sfat. motivatia de recurs cuprinde patru puncte si o sa incerc sa ma ghidez la intampinare din motivarea primei sentinte care are vreo 6 pagini pline cu cedo ,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces cu o firma. Am cistigat la fond si acum ambele parti au facut recurs. Firma a incercat sa tergiverseze (a folosit o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)
Drept vizita varga27 varga27 pe17 noiembrie am primul termen la divort,sotia mea are un certificat medico-legal si spune ca eu nu o sa-mi vad copilul numai in prezenta ei sau a autoritatii ... (vezi toată discuția)
Model de intampinare la recurs dutu69 dutu69 Buna seara, Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. ... (vezi toată discuția)