avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj judiciar

Buna ziua!
Imi puteti spune,va rog , ce sanse de castig am in urmatoarea situatie:3 ani de concubinaj notoriu in care am trait in casa parintilor partenerei si am avut venituri substantiale,am construit un garaj.Mentionez ca as dori unele despagubiri.
Va multumesc anticipat!
In functie de actele si probele pe care le aveti puteti actiona in pretentii. Puteti de asemenea sa rezolvati problema si prin procedura medierii.
Titlul cred ca nu e prea potrivit.
multumesc de raspuns
dv. ce titlu imi recomandati?
:offtopic:
Chiar daca ar dori sa schimbe titlul topicului ..userul nu poate , acest lucru se poate face numai de catre moderatori sau de administratorii forumului ...

Sugestiv ar fi ca titlul sa fie : impartirea bunurilor dintre concubini sau impartire bunuri dobandite de concubini. ...
Studiati procedura medierii si avantajele ei. Cazul expus de dumneavoastra se preteaza perfect acestei proceduri.
De ce-l trimiteti sa studieze acea procedura ? ...nu cred ca scopul acestui Forum este acesta ... mai bine ii explicati dvs care sunt avantajele sau dezavantele acestei proceduri ...

Alte discuții în legătură

Mediere in partaj constan constan Cum se desfasoara concret prin intermediul unui mediator, partajul bunurilor comune dupa ce hotararea de divort a ramas definitiva si irevocabila si cum pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor - valabilitate act notarial evelina78 evelina78 Buna ziua, Va rog sa-mi precizati daca se poate face un asemenea document la notar. Sotul meu m-a inselat, acum regreta dar i-am pus o conditie pe care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune; dreptul de mostenire al sotului supravietuitor stanley stanley Suntem doi frati proveniti din prima casatorie a tatalui nostru, care recent a decedat. In urma decesului sau a ramas sotia vaduva din a doua casatorie a ... (vezi toată discuția)