Buna ziua!
Imi puteti spune,va rog , ce sanse de castig am in urmatoarea situatie:3 ani de concubinaj notoriu in care am trait in casa parintilor partenerei si am avut venituri substantiale,am construit un garaj.Mentionez ca as dori unele despagubiri.
Va multumesc anticipat!
Daca titlul topicului ar fi impartire bunuri... asta se traduce in limbaj juridic in partaj, care poate fi judiciar sau nu.
Revenind la subiect, cred ca aveti dreptul la niste despagubiri, insa mergeti la un avocat sa vedeti in functie de probe ce sanse reale aveti... caci depinde. Depinde si cat timp a trecut, cine cu ce a contribuit etc.
Stimate domnule Stefan,
Intrati pe tabelul mediatorilor, cautati un mediator in orasul dvs, telefonati si veti fi informat gratuit cu privire la procedura medierii, beneficiile si avantajele acestei alternative la justitie.
Daca si cealalta parte este de acord cu medierea, in cele 2 ore de sedinta puteti solutiona problema dvs. In caz contrar ajungeti in instanta unde aveti de platit taxa de timbru, onorarii si aveti de parcurs cele 3 etape (fond, apel, recurs)presupunand ca sunteti nemultumit cu ceea ce hotaraste judecatorul.
Mediere in partaj
constan
Cum se desfasoara concret prin intermediul unui mediator, partajul bunurilor comune dupa ce hotararea de divort a ramas definitiva si irevocabila si cum pot ... (vezi toată discuția)