avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amenda nedepunere la timp prelungire contract de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amenda nedepunere la timp prelungire contract de comodat sediu PFA

Buna ziua,

Care este amenda pentru intarzierea cu depunerea unui document prin care se prelungeste durata contractului de comodat pentru sediul unui PFA?

Mentionez si ca eu fac parte din categoria de PFA-uri care se inregistreaza la ANAF si nu la Registrul Comertului si ca sunt neplatitor de TVA.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
alina851, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlucian , utilizator 10:30, 8 Decembrie 2014
Sunt in aceeasi situatie (comodat expirat de 20 de zile), as dori sa stiu daca e nevoie, in afara de prelungirea comodatului (act aditional sau comodat nou?), de acordul vecinilor, stampila administratorului ... toata povestea.
Multumesc frumos,
Lucian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire punct de lucru Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Ce acte sunt necesare pt prelungirea unui punct de lucru? Cum trebuie sa sune AGA de prelungire: - se prelungeste punctul de lucru .... sau - se ... (vezi toată discuția)
Activitati care se desfasoara la beneficiar si/sau in afara sediilor propii Dorina Almajan Dorina Almajan Buna ziua! Pentru activitati de inginerie si consultanta desfasurate la beneficiar si/sau in afara sediului firmei (SRL), cu ocazia unui control, sunt ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu punct de lucru bianca27 bianca27 Buna ziua, Imi puteti spune daca prelungirea sediului punctului de lucru se face in aceleasi conditii ca si pt sediu social? Care este cererea care trebuie ... (vezi toată discuția)