Samoila Georgeta P.F.A. 
	    	Consultant resurse umane

Samoila Georgeta P.F.A. 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Art. 49
(1) In sistemul public de pensii se asimileaza stagiului de cotizare si perioadele necontributive, denumite in continuare perioade asimilate, in care asiguratul:
.......................................
f) a beneficiat, incepand cu data de 1 ianuarie 2006, de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani;
~ final discuție ~
 bursucica	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca concediul de cresterea copilului este considerat vechime in munca in conditiile in care am fost angajata pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    bursucica	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca concediul de cresterea copilului este considerat vechime in munca in conditiile in care am fost angajata pe perioada ... (vezi toată discuția)

Popescu Lorena	                   

Buna dimineata, imi pot lua concediu de odihna dupa revenirea din concediul de crestere si ingrijire copil? (vezi toată discuția)
	                    Popescu Lorena	                   

Buna dimineata, imi pot lua concediu de odihna dupa revenirea din concediul de crestere si ingrijire copil? (vezi toată discuția)

cocuta1973	                   

Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)??
 (vezi toată discuția)
	                    cocuta1973	                   

Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)??
 (vezi toată discuția)