avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma -contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma -contract de comodat

Buna seara!

Poate fi incheiat un contract de comodat daca societatea nu e constituita? Dupa rezevarea firmei la orc firma poate incheia contractul cu mentiunea ca societatea e in curs de formare iar apoi impreuna cu restul documentelor se depune la orc pentru inregistrare ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:24, 7 Martie 2012
Nu numai ca se poate, ci chiar asa se si procedeaza.Ati intuit corect.Succes!
se face rezervarea de nume la orc apoi ctr.comodat (se poate si sub semnatura privata intre parti),notar,banca si orc. Succes
Contractul de comodat trebuie incheiat la notar sau avocat?
Se poate incheia si pe perioada nedeterminata?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
mirelamaria, utilizator
Contractul de comodat ( e bine sa-l faceti pe durata determinata ) il puteti face si sub semnatura privata, la fel si declaratiile de asociat / administrator, actul constitutiv. Vi s-a indicat notarul pentru specimenul de semnatura.
Bafta si rabdare.... ( luni am pierdut o ora si jumatate sa depun o constituire, azi ar fi trebuit sa fie gata - dar nu era....)
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - cu ce acte treb sa merg la notar AngelaSimina AngelaSimina Va rog din lista de mai jos de acte, care dintre ele trebuie obligatoriu sa fie facute cu un notar sau avocat: 2. Act constitutiv (care poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - infiintare librarie yonut yonut Buna ziua... Am si eu o intrebare....Avem spatiul si mobilierul necasar pentru o librarie (tipografie)....as vrea si eu sa stiu cat costa si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociati straini madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, As vrea sa stiu daca in cazul infiintarii unui srl cu asociati straini, contractul de comodat trebuie sa fie semnat de catre toti asociatii sau ... (vezi toată discuția)