avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare Anexa 24 - cine o face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare Anexa 24 - cine o face

In cadrul unei actiuni in constatare a dreptului de proprietate asupra unui imobil care a apartinut bunicii mele (decedata in 1978) instanta a solicitat aducerea anexei 24 pentru a dovedi calitatea mea de unic mostenitor.
Primaria municipiului Campina, municipiu in care a avut ultimul domiciliu bunca mea, nu mai elibereaza acest document. De unde il pot obtine?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Negru Stefan Virgil , utilizator 22:49, 29 Ianuarie 2018
nu se poate sa nu elibereze. anexa 23 si 24 se elibereaza de catre serviciul de stare civila din cadrul oricarei primarii. depuneti o cerere in scris, cereti numar de inregistrare.
De unde scot actul de construcție din anul 1975

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)
Anexa 24, fosta anexa 1 corinacarstoiu corinacarstoiu Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: ... (vezi toată discuția)