Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie si as dori un sfat .
Locuiesc impreuna cu sotia si copii(majori) intr0un imobil nationalizat , nerevendicat cu domiciliu la alta adresa. Tatal meu avea la acest imobil contract de inchiriere inainte de deces si mie statul nu a vruta sa imi mai faca.
De o buna bucata de vreme cam un an sotia mea face mare scandal dupa care cheama politia sub pretextul ca eu sunt violent (nu am atins-o nici cu un deget) , copii fiind de partea ei. Politia vine face proces verbal imi da amenda si pleaca fara sa constate starea de fapt.
Am aflat din diverse surse ca vor pe baza acestor procese verbale , sotia si copii, sa imi faca evaciarea de acolo pe motiv ca sunt agresiv si fac scandal. Motivul real fiind de fapt ca eu de ceva timp nu mai am servici si nu mai aduc bani si nu mai dau nici copiilor, iar ea le plateste anumite cheltuielli . Aici unde stam sunt doua camere in una stau eu cu sotia si in cealalta stau cei doi copii. dupa cum v-am spus nimeni nu are acte aici . As dori sa ii mut lucrurile sotiei in camera la copii si la usa sa pun o yala pentru a nu-i mai da ocazia sa vina cu copii sa faca scandal. Nu vreau decat liniste , de plecat as pleca dar nu am unde si nici posibilitate materiala sa imi inchiriez ceva , iar ei desi au toti servici
refuza sa plece . Procedez bine ca pun yala la usa .... maine vreau sa fac un memoriu la comandantul sectiei de politie de la care vin politistii pentru a le descrie situatia de fapt si pentru a cere pur si simplu ajutor ca nu mai stiu cum sa procedez. Multumesc.