avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

buna seara, ma intereseaza sa stiu de ce acte am nevoie si cui trebuie sa ma adresez pentru infiintarea unei societati avand ca obiect de activitate turismul.

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:30, 14 Martie 2012
La un avocat, notar sau la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului. Va recomand ultima varianta. Informativ puteti sa va uitati aici pentru a vedea de ce acte aveti nevoie: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mixta grobu grobu Buna seara, Ma intereseaza infiintarea unei societati comerciale mixte - SRL. Societatea mixta va fi romano-chineza. In acest sens as vrea sa stiu: 1) o ... (vezi toată discuția)
Firma srl - infiintare paulanedelcubursuc paulanedelcubursuc Buna seara! Vreau sa stiu daca pot sa-mi fac SRL,avand handicap grad2 accentuat,cui trebuie sa ma adresez si ce acte i-mi trebuiesc? Am doar indemnizatie de ... (vezi toată discuția)