avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACCIZE PENTRU CAFEA FARA TIMBRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACCIZE PENTRU CAFEA FARA TIMBRU

BUNA ZIUA,

MA AJUTA SI PE MINE CINEVA ?..........................FAC IMPORT DE CAFEA, RESPECTIV AUTOMATE DE CAFEA. CEEA CE VREA SA STIU ESTE DACA TREBUIE SA PLATESC ACCIZE PENTRU CAFEA, DEOARECE ACEASTA CAFEA NU ARE TIMBRU, ESTE PRODUSA NUMAI PENTRU ACESTE TIPURI DE AUTOMATE DE CAFEA SI NU SE COMERCIALIZEAZA IN MAGAZINE, SE COMERCIALIZEAZA CA SI CONSUMABIL PT. ACESTE AUTOMATE DE CAFEA.
Este de inteles ca importul de cafea, indiferent sub ce forma, este supus platii accizelor.
Nu stiu de ce ati crede ca poate fi altfel ? :confused:Este ca si cum ati avea pretentia sa nu platiti accize, la importul tigarilor netimbrate ambalate sa zicem in pungi de plastic.Ce ati zice ar merge?:giggle:Poate am putea sa facem import de alcool intr-o alta forma de ambalaj decat sticla, poate tot in pungi de plastic .:thumbup:Se accizeaza produsul, nu forma de ambalare a acestuia.Aceste aparate folosesc probabil pastile .Continutul acestora este tot cafea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Comert tutun vrac ''roll your own'' ! accize, autorizatii, legalitate ! justmihai justmihai Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi. As dori sa deschid un magazin online cu tutun pentru rulat tigari. In caz ca nu stiti despre ce e vorba cu ... (vezi toată discuția)