avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avarie coloana agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avarie coloana agent termic

am probleme cu vecinul de deasupra ii curge teava din casa de la caldura cui ma mpot adresa daca nici la sesizarile administratorului nu ia masuri ce pot face legal ?/va rog un raspuns mersi
Administratorul sa constate daca defectiunea este pe instalatia comuna sau pe o conducta ce apartine doar vecinului de deasupra dumneavoastra.
Daca este o conducta comuna administratorul sa aduca imediat un instalator si sa rezolve problema.
Daca este o conducta ce apartine doar vecinului dv , sa vroibeasca cu acesta si sa-l ajute pentru a remediua defectiunea.
Prima masura pe care trebuie sa o ia administratorul este sa opreasca imediat furnizarea agentului termic pe acea coloana, pe acea scara sau pe acel bloc, in functie de posibilitatile tehnice, adica de pozitioanrea robinetilor de inchidere.
Daca nu se iau urgent masuri mergeti imediat la serviciul din primarie ce se ocupa de asociatiile de proprietari si soliciati sprijinul.
Daca avaria este serioasa dati imediat telefon la furnizorul de agent termic si solicitati oprirea caldurii de la punctul termic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o lege care sa se refere la asa ceva? cerul cerul Cand se efectuaeaza o reparatie la coloanele de apa comune din bloc exista niste dispozitii legale? Se poate inlocui teava de metal cu orice(pexal etc)?Se ... (vezi toată discuția)
Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)