avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Firma cand asociatii au rambursat cu intarziere ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Firma cand asociatii au rambursat cu intarziere creditul personal.

Buna ziua, am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, am o firma , suntem 2 asociati eu am 99%, sotul meu 1%, tot el este si administrator. Firma are vechime de 1 an, este pe profit , am dori sa luam un credit pe firma, dar atat eu cat si sotul ca si persoane fizice am avut in anii trecuti restante la credite si cred ca mai suntem inca in baza de rau platnici. Are o influenta, sau daca doresti sa iei creditul pe firma se verifica doar societatea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Boanca Ana-Maria , utilizator 09:18, 28 Martie 2012
La solicitarea unui credit pe firma bancile vor consulta, inainte, raportarile privind disciplina financiara atat a asociatilor (ca persoane fizice) cat si a firmei.Nu pot spune daca vi se va acorda sau nu creditul pentru ca asta depinde de politica fiecarei banci in functie de scoringul pe care-l aveti . Datele raportate la BC (biroul de credite) vor fi sterse dupa 4 ani de la ultima intarziere a platii.
Pentru linistea Dvs., inainte de a merge sa accesati creditul puteti sa va adresati cu o cerere la BC folosind link-ul [ link extern ] .
Exista finantatori care accepta anumite intarzieri ale asociatilor, daca sunt ocazionale sau justificate. De exemplu intarzieri de peste 30 de zile se accepta daca au trecut 6 luni, intarziueri de peste 60 daca au trecut 3 ani, cam peste tot. Dar sunt societati care accepta restante de peste 60 de zile chiar daca nu au trecut cei trei ani, sau chiar una mai mare justificata de anumite conjuncturi.
Multumesc, dar mi-ati putea spune care sunt acei finantatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit maimyc maimyc Buna seara, Sotul meu este in biroul de credit si am inteles ca s-a dat o lege prin care cei aflati in situatia lui, pot fi stersi din baza de date daca fac ... (vezi toată discuția)
Scoatere din biroul de credit alexandrak alexandrak Buna ziua, am avut o datorie la un IFN ( Provident) mai mare de 90 de zile, datorata unui impas financiar. Am ramas doar cu un singur venit in familie si desi ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)