avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri

cum pot face petru a face rost de o copie de la contractul de vanzare a masinii,care a ramas la fosta sotie dupa divort,sau de o copie a unui act care sa dovedeasca ca masina a fost dobandita in timpul casatoriei
Cel mai recent răspuns: liveta , utilizator 11:51, 24 Martie 2012
Solicitati relatii la organul fiscal la care ati inscris autoturismul.
multumesc de raspuns,am sa merg la rar,dar am inteles ca nu o sa-mi dea nimic,deoarece masina este inmatriculata pe numele fostei sotii,care era de fapt la momentul respectiv pe numele meu,dar apoi cand a facut inmatricularea definitiva a facuto pe numele ei care la avut inainte de casatorie,masina a fost adusa din germania pe numele meu,apoi la prima inmatriculare,nr rosii,am trecut-o pe numele ei,apoi am divortat,ea si-a reluat numele si a inmatriculato singura pe numele ei actual,trebuie sa fac o cerere ceva la rar unde am inmatriculat masina?sau tre sa merg pur si simplu acolo ,sunt obligati sa-mi elibereze un act sau nu?ea nu s-a prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina a fost bun comun dobandit in timpul casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri liveta liveta ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar masina, intre sot si sotie MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As dori va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie. Acum ceva vreme, sotia a primit cadou din partea sotului o masina. Sotul nu apare pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism, talonul pe numele dinainte de căsătorie marika79 marika79 Bună ziua, Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)