avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Comportament fiscal partener
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Comportament fiscal partener

Buna ziua!

Ma confrunt cu urmatoarea speta:partenerul de la care am achizitionat bunuri nu functioneaza la sediul social si nu si-a depus la organul fiscal declaratia de profit in care avea obligatia sa evidentieze veniturile realizate din tranzactiile cu societatea mea. Este legal sa fie considerate societatii mele cheltuielile nedeductibile aferente acestor tranzactii, desi eu le-am declarat si am platit impozitele si taxele ? Ce act legal impune acest lucru ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:49, 28 Martie 2012
numai daca partenerul dvs. este declarat inactiv prin ordin emis de presedintele anaf.

art. 11 din codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partener inactiv yakari yakari Daca o firma partenera este declarata inactiva anterior derularii tranzactiilor comerciale cu firma mea, este legal ca la inspectia fiscala cheltuielile sa fie ... (vezi toată discuția)
Tva stabilit suplimentar yakari yakari Ma confrunt cu urmatoarea situatie: - societatea mea achizitioneaza bunuri de la soc. X in data de 05.09.2008 - societatea X nu depune declaratii fiscale ... (vezi toată discuția)
Comportament fiscal partener yakari yakari Ma confrunt cu urmatoarea situatie: - societatea mea achizitioneaza bunuri de la soc. X in data de 05.09.2008 - societatea X nu depune declaratii fiscale ... (vezi toată discuția)